Home Sitemap Nederlands Systeem gereedschap Advance Keylogger Software
Advance Keylogger Software

Advance Keylogger Software

Advance Keylogger software controleert alle computer activiteiten van elke gebruiker met inbegrip van het systeem en internet activiteiten. Software is ideaal voor degenen die willen totale controle over hun pc's, zowel thuis als op kantoor. Onzichtbare stealth toetsenbord tracking tool, kunt u altijd weten over uw kinderen, medewerkers, vrienden online en offline Internet activiteiten. Advance Keylogger is om te werken in een positie in stealth mode en blijft volledig onzichtbaar in Windows Task Manager, Add / Remove programma opstarten en mappen zelfs onzichtbaar in de installatie bestanden en mappen.

Klik hier om Advance Keylogger Software te downloaden
Download
Software functies
  • Software registreert elke toetsenbord drukt activiteiten, zoals getypte wachtwoorden, gebruikersnaam, e-mail id, etc.
  • Software is in staat om te draaien in stealth mode en blijft beschikbaar in de Add lijst, programma mappen, opstarten en geen snelkoppeling op het bureaublad / verwijderen.
  • Biedt de mogelijkheid om gegevens ofwel vermeld in de e-mail adres in te loggen of uploaden via instellingen voor de FTP-server te leveren.
Separator
Software Screenshots
Advance Keylogger Software

Klik op het tabblad 'systeem' naar de toetsaanslagen activiteit, klembord, screen shots, enz. Weer te geven op uw systeem.
Advance Keylogger Software

Hier vindt u de cookies van bezochte websites te kunnen zien.
Advance Keylogger Software

U kunt bestandsformaat het rapport van de opgeslagen gegevens in zowel tekst (.txt) of HTML (.html) te creƫren.