Home Other Languages Македонски
Usbdriverecovery.com нуди светска класа Обнова податоци решенија за враќање на податоците од хард диск, мемориска картичка, USB диск, дигитална камера, SIM картичка, iPod и други податоци уреди за складирање.

Обнова податоци Софтвер за Windows

USB драјв Обнова на софтвер

USB драјв Обнова на софтвер

USB драјв Обнова на софтвер обновува избришани фајлови од USB флеш диск медиумите и решава сите видови на загуба на податоци прашања.
Цена: $ 69.00
Пренослив медиум податоци за обновување софтвер

Пренослив медиум податоци за обновување софтвер

Отстранлив медиуми за обновување на софтвер обновува податоците од мобилни телефони, MP3 плеери, игри уреди, и други дигитални уреди за складирање.
Цена: $ 45.00
USB диск за наплата на софтвер

USB диск за наплата на софтвер

USB диск за обновување на софтвер обновува избришани фајлови од USB флеш диск медиумите и да ги реши сите видови на загуба на податоци прашања.
Цена: $ 45.00
Софтвер за мемориска картичка Обнова податоци

Софтвер за мемориска картичка Обнова податоци

Софтверот обновува сите изгубени, избришани, избришани датотеки и папки од сите поголеми медиуми за чување на мемориската картичка.
Цена: $ 49.00

Масовно на SMS Софтвер

Масовно на SMS Софтвер - Стручна

Масовно на SMS Софтвер - Стручна

Масовно на SMS Софтвер - Стручна испрати масата SMS порака од вашиот компјутер на еден или повеќе корисници на мобилни телефони преку користење на било кој Windows оперативен систем базиран Pocket PC или било GSM мобилен телефон.
Цена: $ 69.00

Наплата на лозинка

Outlook Express Лозинка Обнова на софтвер

Outlook Express Лозинка Обнова на софтвер

Outlook Express Лозинка Обнова на софтвер обновува изгубените или заборавени Microsoft Office Outlook и Outlook Express зачувани e-mail сметка лозинки.
Internet Explorer Лозинка Обнова

Internet Explorer Лозинка Обнова

Internet Explorer Лозинка Обнова обновам скриени или заборавен Internet Explorer зачувани лозинки од било која e-mail сметка или било заштитени со лозинка апликација.

Сметководство Софтвер

Сметководство Софтвер - Standard Edition

Сметководство Софтвер - Standard Edition

Сметководство Софтвер - Standard Edition управува со целиот инвентар и фактурирање детали, акции извештаи и одржува книги, приход и трошок извештаи на компанијата.
Цена: $ 45.00
Сметководство Софтвер - Enterprise Edition

Сметководство Софтвер - Enterprise Edition

Сметководство Софтвер - Enterprise Edition овозможува безбедно и прецизно управување на акции и платежна детали на бизнисот со баркод поддршка брзо да пристапите детали за производот.
Цена: $ 69.00

База на податоци конверзија

MSSQL да MySQL база на податоци конверзија

MSSQL да MySQL база на податоци конверзија

Софтвер конвертирате евиденција база на податоци Microsoft SQL да MySQL база на податоци формат без менување на интегритетот на податоци MSSQL извор.
Цена: $ 49.00
MS Access да MySQL база на податоци конверзија

MS Access да MySQL база на податоци конверзија

Софтвер конвертира целиот или избрани евиденција Microsoft Access база на MySQL база на податоци формат и ги поддржува сите главни верзии на MS Access база.
Цена: $ 45.00

Софтвер Поставување на создателот

Подесување произведувач на софтвер

Подесување произведувач на софтвер

Софтверот генерира состави, инсталација на пакетот форматот авто-извршна exe датотеката за дистрибуција на вашиот софтвер преку интернет.
Цена: $ 69.00
Подесување создателот - MSI да EXE

Подесување создателот - MSI да EXE

Подесување создателот - MSI да EXE софтвер создава exe извршна датотека подесување од постојните Microsoft MSI формат на датотека пакет на вашиот Windows софтверска апликација.
Цена: $ 49.00

Алатки за системско управување

Безбедна податоци ексцентрик

Безбедна податоци ексцентрик

Безбедна податоци ексцентрик брише и го брише неискористени простор на дискот, избришани доверливи датотеки од вашиот Windows хард дискови и разни USB отстранлив дискови.
Цена: $ 45.00
Keylogger софтвер

Keylogger софтвер

Keylogger софтвер следи целокупната удар активности на вработените или деца на вашиот компјутер во ваше отсуство како посетените web страници, внесе текст разговор разговараат, пораки, лозинки итн
Цена: $ 45.00
Backlink тајна комунални

Backlink тајна комунални

Софтвер за проверка на веб-сајт корисници статус backlink и праќа e-mail алармирање известување на корисникот, ако вашиот сајт линк е отстранета или не се најде на веб-сајтот на вашиот партнер.
Цена: $ 45.00
Веб-страница Мониторинг на алатката

Веб-страница Мониторинг на алатката

Веб-страница Мониторинг на алатката задржи за затворање и постојано се види на веб страната на достапноста и известувања вас за време офлајн статус на веб-сајтови.
Цена: $ 45.00