Home Other Languages shqiptar
Usbdriverecovery.com ofron të klasit botëror të dhënave zgjidhje shërim të shërohen të dhënave nga hard disk, kartën e kujtesës, USB drive, kamera digjitale, karta SIM, iPod dhe të dhënave të tjera storage devices.

Software për Rimëkëmbjen e të Dhënave për Windows

USB Drive Rimëkëmbjes Software

USB Drive Rimëkëmbjes Software

USB Drive Data Recovery Software rimëkëmbet grisi fotografi nga mediat USB flash drive dhe zgjidh të gjitha llojet e çështjeve humbje të dhënave.

Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Digital foto software shërim rimëkëmbet fotot nga hard disk dhe mediave flash disk në rastet kur edhe tërë struktura logjike makinë është e humbur.

Software për rikthimin e të dhënave të kartës së kujtesës

Software për rikthimin e të dhënave të kartës së kujtesës

Memory card dhënat e shërimit software rimëkëmbet të dhënave duke përdorur të thjeshtë procesin e shërimit të dhënave nga të gjitha llojet e kartave të kujtesës.

FAT dhënave software shërim

FAT dhënave software shërim

FAT dhënave software shërim rimëkëmbet grisi fotografi dhe dosjet nga hard disk drejton krijuar në sistemin FAT16, FAT32 file me mbështetje për të gjitha madh ndarë hard disk Windows vështirë.

Rimëkëmbjes Fjalëkalimi

Outlook Password Recovery Software

Outlook Password Recovery Software

Outlook Express Password Rimëkëmbjes Software rimëkëmbet humbur apo harruar Microsoft Office Outlook dhe Outlook Express ruajtur passwords llogari email.

Rimëkëmbjes fjalëkalimin e Internet Explorer

Rimëkëmbjes fjalëkalimin e Internet Explorer

Internet Explorer Fjalëkalimi Rimëkëmbjes Undelete fshihet apo harruar Internet Explorer fjalëkalimet shpëtuar nga çdo llogari të postës elektronike apo ndonjë mbrojtur me fjalëkalim aplikimin.

Softueri i Kontabilitetit

Softueri i Kontabilitetit - Standard Edition

Softueri i Kontabilitetit - Standard Edition

Accounting Software - Standard Edition beheert gehele inventaris en facturatie gegevens, voorraad rapporten en onderhoudt de grootboeken, baten en lasten verslagen van de Vennootschap.

Software Kontabiliteti - Enterprise Edition

Software Kontabiliteti - Enterprise Edition

Accounting Software - Enterprise Edition maakt veilig en nauwkeurig beheer van de voorraad en de factuurgegevens van zaken met barcode ondersteuning aan productdetails snel toegang.

Bulk SMS Software

Bulk SMS Software - Profesionale

Bulk SMS Software - Profesionale

Bulk SMS Software - Professional dërgoni SMS në masë nga PC tuaj të vetme ose të shumëfishta përdoruesve të telefonisë mobile me anë të përdorimit të ndonjë OS Pocket PC Windows bazuar ose ndonjë telefon celular GSM.

Veglat e konvertimit të bazës së të dhënave

MSSQL të MySQL Database Konvertimi

MSSQL të MySQL Database Konvertimi

MSSQL për konvertim MySQL Database Software është projektuar posaçërisht për të krejtësisht të kthyer SQL databazë e Microsoft dhënat për format MySQL database pa modifikuar integritetin e bazës së të dhënave MSSQL burim.

MSSQL për konvertim MySQL Database

MSSQL për konvertim MySQL Database

MySQL aan MSSQL Database Conversie Software gebruikt om MySQL database records migreren naar Microsoft SQL-database met ondersteuning voor alle belangrijke database standaardwaarden.

Programi i krijimit të programeve

Programi i krijimit të programit

Programi i konfigurimit të krijuesit

Setup Software Maker gjeneron hartuar, vetë-ekzekutues imit të setup file exe e dritaret e programit tuaj të aplikimit që e bën të lehtë për zhvilluesit e programeve për të vendosur Windows aplikacionet e tyre nëpër sisteme të ndryshme.

Setup Maker - MSI të exe

Setup Maker - MSI të exe

Maker Setup - MSI të exe software krijon ekzekutues exe setup e fotografisë nga paketës ekzistuese Microsoft MSI format file e dritareve aplikimit tuaj software.

Mjete mjeko-ligjorë

Pocket PC hetues mjeko-ligjor

Pocket PC hetues mjeko-ligjor

Pocket PC detaje mjeko hetues Tool qasje të tëra të telefonave tuaj të Windows OS bazuar celular duke përfshirë numrin celular model, emri i prodhuesit, numri IMEI, detajet e librit të telefonit, mesazhet me tekst, etj.

Mjetet e Sistemit

Fshirës i Sigurt i të Dhënave

Secure dhënave fshirëse

Secure Data Wiper wist en veegt de ongebruikte schijfruimte, geschrapte vertrouwelijke bestanden vanaf je Windows harde schijven en diverse verwisselbare USB-drives.

Keylogger-Software

Keylogger Software

Keylogger software keystroke monitoron aktivitetet e përgjithshme e punonjësve apo kecave në kompjuterin tuaj në mungesë tuaj si web faqet e vizituara, tekst shtypen, chat Converse, email, fjalëkalime etj