Usbdriverecovery
HomeSitemap ⇔ Romanian

USB disk de recuperare

Usbdriverecovery.com ofera solutii de recuperare de clasă mondială de date pentru a recupera date de pe hard disk, card de memorie, USB, aparat de fotografiat digital, cartela SIM, iPod și alte dispozitive de stocare a datelor.

Date Recovery Software-ul pentru Windows

USB Software-ul de recuperare

USB disk de recuperare Software-ul recuperează fișierele șterse de pe USB Flash Media unitate și rezolvă toate tipurile de probleme de pierderi de date.

Card de memorie Data Recovery Software

Carte de software-ul de memorie de recuperare de date recuperează datele folosind un simplu proces de recuperare de date de la toate tipurile de carduri de memorie.

Date telefon mobil Software-ul de recuperare

Telefon mobil software-ul de recuperare de date recuperează șterse fotografii digitale, imagini, cântece și alte date de pe telefonul mobil cu încorporat tehnica de scanare de disc.

Android Data Recovery Software

Software-ul Android de recuperare de date recupera datele șterse, fotografii, clipuri video, arhive și documente de pe telefonul mobil Android cu inbuilt diferite tehnici de recuperare de căutare.

Digital imagini de recuperare Software-ul

Digital software de recuperare fotografie recuperează imagini de pe hard disk și de mass-media flash disk, în cazul în care este pierdut chiar întreaga structură unitate logică.

Professional Data Recovery Software

Professional Software-ul de recuperare recuperează datele din fișierele șterse accidental de la formatele de disc sau din alte motive comune de pierdere de date.

Removable Media Data Recovery Software

Removable software-ul de recuperare Media recuperează datele de la telefoane mobile, MP3 playere, dispozitive de jocuri, și diverse dispozitive digitale de stocare.

Aparat foto digital Data Recovery Software

Aparat foto digital software-ul de recuperare de date scanează fiecare singur bit de informație pierdută și restabilește elimină fotografii digitale, imagini de la camere video digitale.

Sim Card Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software recuperează mesajele șterse de text și numerele de contact carte de telefon pierdut din memoria cartelei SIM.

NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software-ul permite utilizatorilor să recupereze pierdut sau inaccesibile datele de pe hard disk corupt sau formatate partiționate pe NTFS și NTFS5 sistemul de fișiere.

FAT Data Recovery Software

FAT Data Recovery Software recuperează fișierele șterse și folderele de pe hard disk-uri create pe FAT16, FAT32, cu suport pentru toate majore împărțit ferestre hard disk.

iPod Data Recovery Software

iPod Data Recovery Software recuperează toate pierdute, fișiere / foldere de muzică șterse de la Apple player digital portabil audio-video.

Zune muzica de recuperare Software-ul

Zune muzica de recuperare Software-ul este capabil de a recupera toate pierdute șterse fișierele de muzică corupte din Microsoft Zune jucător rețea socială.
Recuperare parola

Outlook Express Password Recovery Software-ul

Outlook Express Password Recovery Software-ul recupereaza pierdut sau uitat Microsoft Office Outlook si Outlook Express salvează parole de cont de e-mail.

Internet Explorer de recuperare a parolei

Internet Explorer de recuperare a parolei Undelete ascunse sau uitate Internet Explorer parolele salvate din orice cont de e-mail sau orice aplicație protejate cu parolă.
Contabilitate

Software-ul de Contabilitate - Standard Edition

Software-ul de Contabilitate - Standard Edition gestionează întregul inventar și detaliile de facturare, rapoarte de stoc și menține registrele, venituri și rapoarte de cheltuieli ale companiei.

Software-ul de Contabilitate - Enterprise Edition

Software-ul de Contabilitate - Enterprise Edition facilitează gestionarea în condiții de siguranță și corectă a stocurilor și de facturare detalii de afaceri cu suport de coduri de bare pentru a accesa rapid detalii despre produs.
Vrac Software SMS

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Professional trimite SMS-uri în masă de la PC la utilizatori unice sau multiple de telefoane mobile, prin intermediul folosind orice sistem de operare Windows bazate pe Pocket PC sau orice telefon mobil GSM.

Bulk SMS Software-ul pentru Windows Phone Mobile

Software-ul în vrac SMS-uri pentru Windows difuzare telefon mobil Bulk SMS direct din dispozitive de PC-uri Microsoft bazate pe Windows Pocket alt telefon mobil.

Bulk SMS software-ul pentru telefon mobil GSM

Bulk Text Messaging pentru GSM telefon mobil trimite SMS-uri la lista de contacte de pe sisteme desktop sau laptop prin utilizarea tehnologiei GSM pe telefonul mobil.

Bulk SMS software-ul pentru Pocket PC

Bulk SMS software-ul pentru Pocket PC este pe deplin capabil de a difuza sms-uri în vrac direct de la dispozitivele de PC-uri Microsoft bazate pe Windows Pocket la alt telefon mobil.

Bulk SMS software-ul pentru Bundle Professional

Software-ul în vrac SMS-uri pentru pachet profesional include masă de plastic de mesaje text - Professional și Pocket PC-ul la Mobile Software-ul de mesaje text într-un singur pachet.
Conversie de date

MSSQL la baza de date MySQL de conversie

MSSQL la MySQL Software-ul de conversie de date este special conceput pentru a converti complet la înregistrările bazei de date SQL Microsoft a format baza de date MySQL fara a modifica integritatea bazei de date MSSQL sursa.

MySQL a MSSQL de conversie de date

MySQL a MSSQL Software pentru conversie de date utilizat pentru a migra înregistrările bazei de date MySQL la baza de date Microsoft SQL cu suport pentru toate valorile implicite majore de baze de date.

MS Access la baza de date MySQL de conversie

MS Access la MySQL Software-ul de conversie de date convertește înregistrări întregi sau selectate de baze de date Microsoft Access în format de baze de date MySQL și să sprijine toate versiunile majore de baze de date MS Access.
Software-ul de instalare Maker

Configurare Software Maker

Configurare Software Maker generează compilat, auto-executabil de instalare fișier exe a programului aplicație Windows care face ușor pentru dezvoltatorii de software de a instala aplicații lor ferestre în diferite sisteme.

Setup Maker - MSI a EXE

Setup Maker - MSI a EXE SOFTWARE creează exe executabil de configurare fișier de la Microsoft MSI fișier pachet formatul existent al aplicației software-ul Windows...
Instrumente Forensic

Mobil Inspector Telefon

Pocket PC Legală Investigator

Pocket PC medico-legale investigatorului instrument de acces întregi informațiile de pe telefoane mobile bazate pe sistemul de operare Windows, inclusiv numărul de mobil modelului, numele producătorului, numărul IMEI, detalii cartea de telefon, mesaje text, etc
Instrumente de sistem

Secure Data Wiper

Securizarea datelor șterge ștergătorului și tampoane spatiu pe disc neutilizat, fișierele confidențiale șterse de pe hard disk-uri Windows și diverse unități USB amovibil.

Keylogger Software

Keylogger software-ul monitorizează activitățile generale taste ale angajaților sau copii de pe computer în lipsa dumneavoastră, cum ar fi paginile vizitate web, text tastat de chat conversa, email-uri, parole etc

Advance Keylogger Software

Software Keylogger Advance rulează în modul ascuns și urmărește intregii activitati de PC-uri, cum ar fi intrările clip bord, conversatii chat voce, pagini web etc și capturi de ecran de captare la intervale regulate de timp.

Instrumentul de monitorizare a site-ului

Instrumentul de monitorizare a site-ului ține un ceas strânsă și constantă cu privire la disponibilitatea site-ul și vă alertează în starea offline a site-uri web.

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Utility verifica utilizatorii site-ului statutul backlink și trimite notificare de alertă de e-mail a utilizatorului în cazul în care link-ul site-ul dvs. este eliminat sau nu a fost găsit pe site-ul partenerului tau.

Live Chat Software

Live Chat Software-ul oferă interacțiunea on-line între site-ul web agenții de asistență pentru clienți și vizitatori on-line pentru a rezolva întrebări legate de produse și servicii pentru a realiza cea mai mare satisfacție a clienților.