Usbdriverecovery
HomeSitemap ⇔ Malay

Pemulihan Cakera USB

Usbdriverecovery.com menawarkan penyelesaian pemulihan data bertaraf dunia untuk memulihkan data dari cakera keras, kad memori, pemacu USB, kamera digital, kad SIM, iPod dan peranti simpanan data yang lain.

Pemulihan Data Perisian untuk Windows

USB Drive Perisian Pemulihan

USB Drive Pemulihan Perisian pulih fail dipadam dari USB flash media memandu dan menyelesaikan semua jenis isu-isu kehilangan data.

Memori Kad Pemulihan Data Perisian

Memori kad pemulihan data perisian pulih data menggunakan mudah proses pemulihan data dari semua jenis kad memori.

Telefon Pemulihan Data Perisian

Telefon bimbit pemulihan data perisian pulih dipadam gambar digital, gambar, lagu dan data lain dari telefon bimbit dengan cakera terbina teknik imbasan.

Android Pemulihan Data Perisian

Android perisian pemulihan data memulihkan data yang dipadam, gambar, video, arkib dan dokumen dari android telefon mudah alih dengan terbina teknik-teknik pemulihan carian yang berbeza.

Digital Pictures Pemulihan Perisian

Digital gambar perisian pemulihan pulih gambar dari cakera keras dan media cakera flash dalam kes-kes di mana walaupun seluruh memandu struktur logik hilang.

Profesional Pemulihan Data Software

Profesional Pemulihan Data Perisian pulih data daripada fail tidak sengaja dipadam selepas format cakera atau lain-lain sebab-sebab kehilangan data biasa.

Alih Pemulihan Data Media Perisian

Alih Media Pemulihan perisian pulih data dari Telefon Bimbit, Pemain MP3, Alat Permainan, dan penyimpanan peranti digital yang berbeza.

Digital Camera Pemulihan Data Software

Kamera digital pemulihan data perisian mengimbas setiap bit tunggal maklumat hilang dan mengembalikan gambar digital dipadam, imej dari kamera video digital.

Sim Kad Pemulihan Data Perisian

Sim Kad Pemulihan Data Perisian pulih mesej teks dipadam dan nombor telefon kenalan buku hilang dari memori kad sim.

NTFS Pemulihan Data Perisian

NTFS Pemulihan Data Perisian membolehkan pengguna untuk mendapatkan semula data yang hilang atau tidak boleh diakses dari pemacu keras rosak atau diformat disisihkan pada NTFS dan NTFS5 sistem fail.

FAT Pemulihan Data Perisian

FAT Pemulihan Data Perisian pulih fail dipadam dan folder dari pemacu cakera keras dicipta pada FAT16, FAT32 sistem fail dengan sokongan untuk semua utama disisihkan tingkap pemacu cakera keras.

iPod Pemulihan Data Perisian

iPod Pemulihan Data Perisian pulih semua hilang, fail / folder muzik dipadam dari Apple mudah alih digital pemain audio video anda.

Zune Muzik Pemulihan Perisian

Zune Muzik Pemulihan Perisian mampu untuk mendapatkan semua dipadam hilang fail muzik anda rosak daripada Microsoft Zune pemain rangkaian sosial.
Password Pemulihan

Outlook Express Password Pemulihan Perisian

Outlook Express Password Pemulihan Perisian pulih hilang atau lupa Microsoft Office Outlook dan Outlook ekspres disimpan kata laluan akaun e-mel.

Internet Explorer Password Pemulihan

Internet Explorer Password Pemulihan membatalkan penghapusan disembunyikan atau dilupakan Internet explorer disimpan kata laluan dari mana-mana akaun e-mel atau apa-apa permohonan yang dilindungi kata laluan.
Perisian Perakaunan

Perisian Perakaunan - Edisi Standard

Perisian Perakaunan - Edisi Standard menguruskan keseluruhan inventori dan butir-butir invois, laporan saham dan mengekalkan lejar, pendapatan dan laporan perbelanjaan Syarikat.

Software Perakaunan - Enterprise Edition

Perisian Perakaunan - Edisi Enterprise memudahkan pengurusan selamat dan tepat stok dan bil butir-butir perniagaan dengan sokongan barcode dengan cepat mengakses maklumat produk.
Bulk SMS Software

Bulk SMS Software - Professional

Bulk SMS Software - Profesional menghantar sms massa dari PC anda kepada pengguna telefon bimbit yang tunggal atau berbilang melalui menggunakan mana-mana Windows OS Pocket PC berasaskan atau mana-mana telefon mudah alih GSM.

Pukal Perisian SMS untuk Telefon Windows Mobile

Perisian SMS pukal untuk tingkap siaran telefon sms pukal terus daripada Microsoft Windows peranti berasaskan Pocket PC ke telefon mudah alih yang lain.

Pukal Perisian SMS untuk GSM Telefon

Teks Pukal Pesanan untuk GSM Telefon bimbit menghantar sms ke senarai kenalan dari Desktop atau Laptop sistem melalui menggunakan teknologi GSM telefon mudah alih berasaskan.

Pukal Perisian SMS untuk Pocket PC

Pukal Perisian SMS untuk Pocket PC sepenuhnya mampu untuk menyiarkan sms pukal terus daripada Microsoft Windows peranti berasaskan Pocket PC ke telefon mudah alih yang lain.

Pukal Perisian SMS untuk Bundle Profesional

Perisian SMS pukal untuk ikatan profesional termasuk Pukal Text Messaging Software - Profesional dan Pocket PC Teks Mobile Software Pesanan dalam satu pek tunggal.
Penukaran Pangkalan Data

MSSQL ke MySQL Pangkalan Data Penukaran

MSSQL ke MySQL Perisian Penukaran Pangkalan Data direka khusus untuk benar-benar menukar Microsoft SQL rekod pangkalan data kepada format pangkalan data MySQL tanpa mengubah integriti pangkalan data sumber MSSQL.

MySQL ke MSSQL Penukaran Pangkalan Data

MySQL ke MSSQL Pangkalan Data Penukaran Perisian digunakan untuk memindahkan rekod pangkalan data MySQL kepada Microsoft SQL pangkalan data dengan sokongan kepada semua nilai-nilai utama lalai pangkalan data.

MS Access ke MySQL Pangkalan Data Penukaran

MS Access ke MySQL Perisian Penukaran Pangkalan Data menukarkan keseluruhan atau dipilih Microsoft Access rekod pangkalan data kepada format pangkalan data MySQL dan menyokong semua versi utama pangkalan data MS Access.
Persediaan Maker perisian

Persediaan Maker Software

Persediaan Maker perisian menjana disusun, diri laku persediaan exe fail program aplikasi tingkap anda yang menjadikan mudah untuk pemaju perisian untuk menggunakan aplikasi tingkap mereka merentasi pelbagai sistem.

Maker Persediaan - MSI untuk EXE

Maker Persediaan - MSI untuk EXE perisian mencipta exe laku persediaan fail dari fail Microsoft pakej MSI format sedia ada perisian tingkap anda...
Alat Forensik

Telefon Inspektor

Pocket PC forensik Penyiasat

Pocket PC forensik penyiasat Alat akses keseluruhan butiran Windows OS berasaskan telefon mudah alih termasuk nombor telefon bimbit model, nama pengilang, nombor IMEI, butir-butir buku telefon, mesej teks dan lain-lain
Alat Pengurusan Sistem

Selamat pengelap Data

Selamat Data memadamkan pengelap dan kain lap ruang cakera yang tidak digunakan, dipadam fail sulit dari cakera Windows anda keras dan pelbagai pemacu USB tanggal.

Keylogger Perisian

Perisian keylogger memantau aktiviti keseluruhan keystroke pekerja atau anak-anak pada komputer anda tanpa kehadiran anda seperti laman web yang dikunjungi, teks yang ditaip, chat bertutur, e-mel, kata laluan dan lain-lain

Advance Software keylogger

Advance keylogger perisian berjalan dalam mod tersembunyi dan menjejak aktiviti PC keseluruhan seperti penyertaan klip lembaga, perbualan sembang suara, laman web dan lain-lain dan screenshot menangkap pada selang masa yang tetap.

Pemantauan Laman Web Alat

Pemantauan Laman Web Alat memerhatikan rapat dan berterusan kepada ketersediaan laman web dan memberitahu anda dalam status offline laman web.

Backlink Checker Utiliti

Backlink Checker Utiliti memeriksa pengguna Laman Web status backlink dan menghantar pemberitahuan amaran e-mel kepada pengguna jika link laman web anda akan dipadam atau tidak didapati di laman web pasangan anda.

Live Chat Software

Live Chat Software menyediakan interaksi dalam talian antara laman web agen sokongan pelanggan dan pelawat dalam talian untuk menyelesaikan produk dan perkhidmatan pertanyaan yang berkaitan untuk mencapai kepuasan pelanggan yang besar.