Usbdriverecovery
HomeSitemap ⇔ Macedonian

USB диск за наплата на

Usbdriverecovery.com нуди светска класа Обнова податоци решенија за враќање на податоците од хард диск, мемориска картичка, USB диск, дигитална камера, SIM картичка, iPod и други податоци уреди за складирање.

Обнова податоци Софтвер за Windows

USB драјв Обнова на софтвер

USB драјв Обнова на софтвер обновува избришани фајлови од USB флеш диск медиумите и решава сите видови на загуба на податоци прашања.

Мемориска картичка Обнова податоци Софтвер

Мемориската картичка податоци за обновување на софтвер обновува податоци користејќи едноставни податоци за обновување на процесот од сите тип на мемориски картички.

Мобилен телефон на податоците за наплата на софтвер

Мобилен телефон податоци за обновување на софтвер обновува избришани дигитални фотографии, слики, песни и други податоци од мобилен телефон со вградената диск скенирање техника.

Андроид Обнова податоци софтвер

Андроид податоци за обновување на софтвер враќање на избришани податоци, фотографии, видеа, архиви и документи од андроид мобилен телефон со вградената различни пребарување обновување техники.

Дигитални слики обновување на софтвер

Дигитален фото обновување на софтвер обновува слики од хард диск и флеш диск медиумите во случаите каде што дури и целиот логички диск структура е изгубена.

Професионален Обнова податоци софтвер

Професионален Обнова податоци софтвер обновува податоците од случајно избришани датотеки по диск формати или други заеднички загуба на податоци причини.

Пренослив медиум податоци за наплата на софтвер

Отстранлив медиуми за обновување на софтвер обновува податоците од мобилни телефони, MP3 плеери, игри уреди, и различни складирање дигитални уреди.

Дигитален фото апарат Data Recovery Software

Дигитален фото апарат податоци за обновување на софтвер скенира секој малку на изгубените информации и враќа избришани дигитални фотографии, слики од дигитални видео камери.

SIM картичка податоци за обновување на софтвер

SIM картичка податоци за обновување на софтвер обновува избришани текстуални пораки и телефонски книга телефонски броеви за контакт загуби од меморијата на SIM картичката.

NTFS Обнова податоци софтвер

NTFS Обнова податоци софтвер им овозможува на корисниците да се опорави изгубени или недостапни податоци од оштетени или форматиран хард диск поделен за NTFS и NTFS5 датотечниот систем.

FAT податоци за обновување на софтвер

FAT податоци за обновување на софтвер обновува избришани датотеки и папки од хард диск создадена на FAT16, FAT32 датотечен систем со поддршка на сите поголеми поделен Windows хард диск.

iPod Обнова податоци Софтвер

iPod Обнова податоци Софтвер обновува сите изгубени, избришани музика датотеки / папки од вашиот пренослив Епл дигитален аудио видео плеер.

Zune музички Обнова на софтвер

Zune музички Обнова на софтвер е способен да се опорави сите ваши изгубени избришани оштетени музички фајлови од Microsoft Zune социјална мрежа плеер.
Наплата на лозинка

Outlook Express Лозинка Обнова на софтвер

Outlook Express Лозинка Обнова на софтвер обновува изгубените или заборавени Microsoft Office Outlook и Outlook Express зачувани e-mail сметка лозинки.

Internet Explorer Лозинка Обнова

Internet Explorer Лозинка Обнова обновам скриени или заборавен Internet Explorer зачувани лозинки од било која e-mail сметка или било заштитени со лозинка апликација.
Сметководство Софтвер

Сметководство Софтвер - Standard Edition

Сметководство Софтвер - Standard Edition управува со целиот инвентар и фактурирање детали, акции извештаи и одржува книги, приход и трошок извештаи на компанијата.

Сметководство Софтвер - Enterprise Edition

Сметководство Софтвер - Enterprise Edition овозможува безбедно и прецизно управување на акции и платежна детали на бизнисот со баркод поддршка брзо да пристапите детали за производот.
Масовно на SMS Софтвер

Масовно на SMS Софтвер - Стручна

Масовно на SMS Софтвер - Стручна испрати масата SMS порака од вашиот компјутер на еден или повеќе корисници на мобилни телефони преку користење на било кој Windows оперативен систем базиран Pocket PC или било GSM мобилен телефон.

Масовно на SMS софтвер за Windows мобилен телефон

Масовно на SMS софтвер за Windows мобилен телефон емитува смс рефус директно од Microsoft Windows базирани Pocket PC уреди за да друг мобилен телефон.

Масовно на SMS Софтвер за GSM мобилен телефон

Масовно текстуални пораки за GSM мобилен телефон праќа смс на листата на контакти од Desktop или лаптоп системи преку користење на ГСМ технологија базирана мобилен телефон.

Масовно SMS софтвер за Pocket PC

Масовно SMS софтвер за Pocket PC е целосно способни да се емитува смс рефус директно од Microsoft Windows базирани Pocket PC уреди за да друг мобилен телефон.

Масовно на SMS Софтвер за професионални Бовча

Масовно на SMS софтвер за професионална пакет вклучува Масовно текст пораки софтвер - Стручна и Pocket PC на мобилен Текст пораки софтвер во еден единствен пакет.
База на податоци конверзија

MSSQL да MySQL база на податоци конверзија

MSSQL да MySQL база на податоци за имплементацијата на софтвер е специјално дизајнирани за да целосно го конвертирате на Microsoft SQL база на податоци евиденција на MySQL база на податоци формат, без да модифицирате интегритет на изворот MSSQL база на податоци.

MySQL за да MSSQL база на податоци конверзија

MySQL за да MSSQL база на податоци за имплементацијата на софтвер се користи за да мигрираат MySQL база на податоци евиденција на Microsoft SQL база на податоци со поддршка на сите големи бази на податоци стандардните вредности.

MS Access да MySQL база на податоци конверзија

MS Access да MySQL база на податоци за имплементацијата на софтвер конвертира целиот или избрани на Microsoft Access база на податоци евиденција да MySQL база на податоци формат и ги поддржува сите главни верзии на MS Access база на податоци.
Софтвер Поставување на создателот

Подесување произведувач на софтвер

Подесување произведувач на софтвер генерира состави, само-извршна exe датотеката подесување на вашиот Windows апликација програма што го прави лесен за развивачите на софтвер да ги распореди своите Windows апликации во различни системи.

Подесување создателот - MSI да EXE

Подесување создателот - MSI да EXE софтвер создава exe извршна датотека подесување од постојните Microsoft MSI формат на датотека пакет на вашиот Windows софтверска апликација...
Форензички алатки

Мобилен телефон инспектор

Pocket PC медицина иследник

Pocket PC медицина иследник алатката пристап целата детали за вашиот Windows оперативен систем базиран на мобилни телефони, вклучувајќи мобилни бројот на моделот, производителот име, IMEI број, телефон книга детали, текст пораки и сл
Алатки за системско управување

Безбедна податоци ексцентрик

Безбедна податоци ексцентрик брише и го брише неискористени простор на дискот, избришани доверливи датотеки од вашиот Windows хард дискови и разни USB отстранлив дискови.

Keylogger софтвер

Keylogger софтвер следи целокупната удар активности на вработените или деца на вашиот компјутер во ваше отсуство како посетените web страници, внесе текст разговор разговараат, пораки, лозинки итн

Однапред keylogger софтвер

Однапред keylogger софтвер работи во скриен мод и го следи целиот компјутер активности како клип одбор записи, гласовен разговор разговори, веб страници итн и фаќање слики од екранот во редовни временски интервал од време.

Веб-страница Мониторинг на алатката

Веб-страница Мониторинг на алатката задржи за затворање и постојано се види на веб страната на достапноста и известувања вас за време офлајн статус на веб-сајтови.

Backlink тајна комунални

Backlink тајна комунални провери корисници вебсајт backlink статус и испраќа е-маил известување известување до корисникот ако вашиот сајт линк е отстранет или не се најде на веб-сајтот на вашиот партнер.

Разговор во живо Софтвер

Разговор во живо Софтвер овозможува онлајн интеракција помеѓу веб-сајт за поддршка на корисниците агенти и онлајн посетители за решавање на производи и услуги поврзани пребарувања за да се постигне најголема задоволството на клиентите.