Usbdriverecovery
HomeSitemap ⇔ Hungarian

USB Drive Recovery

Usbdriverecovery.com kínál világszínvonalú adatok helyreállítási megoldások visszaállítani az adatokat a merevlemezről, memóriakártya, USB-meghajtó, digitális fényképezőgép, SIM-kártya, iPod és más adattároló eszközök.

Data Recovery Software for Windows

USB Drive Recovery Software

USB Drive Recovery Software felépüléséig törölt fájlokat az USB flash drive média és megoldja az összes típusú adatvesztés kérdéseket.

Memory Card Data Recovery Software

Memóriakártya adat visszaszerzés szoftver helyreállítja adatok egyszerű adat helyreállítási folyamat minden típusú memória kártya.

Mobile Phone Data Recovery Software

Mobiltelefon adat visszaszerzés szoftver helyreállítja törölt digitális fotók, képek, zeneszámok és más adatokat a mobiltelefon beépített merevlemez letapogatási módszerrel.

Android Data Recovery Software

Android adat visszaszerzés szoftver visszaállítani törölt adatok, képek, videók, irattára és dokumentumai Android mobiltelefon beépített különböző keresési hasznosítási technikák.

Digital Pictures Recovery Software

Digital Photo Recovery szoftver helyreállítja képek merevlemez és a flash lemezen olyan esetekben, amikor még teljes logikai meghajtó szerkezet elveszett.

Szakmai Data Recovery Software

Szakmai Data Recovery Software felépüléséig adatok véletlenül törölt fájlokat, miután lemez formátum vagy más közös adatvesztés miatt.

Cserélhető média Data Recovery Software

Cserélhető Media Recovery szoftver helyreállítja adatait a mobiltelefonok, MP3 lejátszók, játékeszközök, és a különböző tároló digitális eszközök.

Digitális fényképezőgép Data Recovery Software

Digitális fényképezőgép adat visszaszerzés szoftver ellenőrzi minden egyes kis elveszett adatok és visszaállítja törölt digitális fényképek, képek digitális videokamerák.

Sim kártya Data Recovery Software

Sim kártya Data Recovery Software felépüléséig törölt szöveges üzenetek és a telefonkönyv elérhető telefonszámokat elvesztett SIM-kártya memóriájába.

NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software lehetővé teszi a felhasználók számára az elveszített vagy hozzáférhetetlenné adatokat sérült vagy formázott merevlemez partíció NTFS fájlrendszer és NTFS5.

FAT Data Recovery Software

FAT Data Recovery Software felépüléséig törölt fájlokat és mappákat a merevlemez meghajtók létre FAT16, FAT32 fájlrendszer, amely támogatja az összes fontosabb particionált windows merevlemez.

iPod Data Recovery szoftver

iPod Data Recovery szoftver visszanyer minden elveszett, törölt zenei fájlokat / mappákat a hordozható Apple digitális audio-és videolejátszó.

Zune Music Recovery Software

Zune Music helyreállítási szoftver képes vissza minden elveszett törölt sérült zenei fájlokat a Microsoft Zune social network player.
Password Recovery

Outlook Express Password Recovery szoftver

Outlook Express Password Recovery szoftver helyreállítja az elveszett vagy elfelejtett Microsoft Office Outlook és az Outlook Express e-mail fiók mentett jelszavakat.

Internet Explorer Password Recovery

Internet Explorer Password Recovery visszaállítani rejtett vagy elfelejtett Internet Explorer mentett jelszavakat minden e-mail fiókot, vagy bármilyen jelszóval védett alkalmazás.
Számviteli szoftver

Számviteli szoftver - Standard Edition

Számviteli szoftver - Standard Edition kezeli teljes leltárt és számlázási adatok, tőzsdei jelentések és fenntartja a jelennek, bevételi és kiadási jelentések a Társaság.

Számviteli szoftver - Enterprise Edition

Számviteli szoftver - Enterprise Edition lehetővé teszi a biztonságos és pontos vezetői állomány és számlázási adatok üzleti vonalkód támogatás gyors eléréséhez termék részleteit.
Tömeges SMS Szoftver

Tömeges SMS Szoftver - Professional

Tömeges SMS Szoftver - Professzionális küld tömeges sms a számítógépről egy vagy több mobiltelefon-felhasználók segítségével bármely Windows OS alapú Pocket PC-re vagy bármely GSM mobiltelefon.

Tömeges SMS szoftver Windows Mobile Phone

Tömeges SMS szoftver Windows Mobile telefon broadcast tömeges sms közvetlenül a Microsoft Windows alapú Pocket PC készülékek más mobiltelefon.

Tömeges SMS Szoftver GSM mobiltelefon

Tömeges Szöveges üzenetek GSM mobiltelefon SMS-t küld a névjegyzékben az asztali vagy hordozható rendszerekhez GSM technológián alapuló mobiltelefon.

Tömeges SMS Software for Pocket PC

Tömeges SMS Software for Pocket PC teljes mértékben képes sugározni tömeges sms közvetlenül a Microsoft Windows alapú Pocket PC készülékek más mobiltelefon.

Tömeges SMS Szoftver Professional Bundle

Tömeges SMS szoftver a professzionális csomag tartalmazza Bulk Text Messaging Software - szakmai és Pocket PC-Mobile Szöveges üzenetek szoftver egyetlen csomagban.
Adatbázis átalakítása

MSSQL a MySQL adatbázis átalakítása

MSSQL a MySQL adatbázis-konverziós szoftver kifejezetten teljesen átalakítja a Microsoft SQL adatbázis-rekordok a MySQL adatbázis formátum módosítása nélkül épségét a forrás MSSQL adatbázis.

MySQL MSSQL Database Conversion

MySQL MSSQL Database Conversion Software használt vándorolnak MySQL adatbázis rekordokat Microsoft SQL adatbázis, amely támogatja az összes fontosabb adatbázis alapértelmezett értékeket.

MS Access a MySQL adatbázis átalakítása

MS Access a MySQL adatbázis-konverziós szoftver alakítja át teljes vagy a kiválasztott Microsoft Access adatbázis-rekordok a MySQL adatbázis-formátumban, és támogatja az összes jelentős verziója MS Access adatbázis.
Software Setup Maker

Beállítás Maker szoftver

Beállítás Maker szoftver generál összeállított, önálló futtatható exe fájl beállítása a Windows alkalmazás, amely megkönnyíti a szoftverfejlesztők számára, hogy telepíteni a Windows alkalmazások között különböző rendszerek.

Beállítás Maker - MSI az EXE

Beállítás Maker - MSI az EXE program létrehoz. Exe futtatható fájlt beállítás a meglévő Microsoft. MSI formátumban csomagot a Windows szoftver.
Törvényszéki Tools

Mobile Phone Inspector

Pocket PC Forensic Investigator

Pocket PC törvényszéki nyomozó eszköz hozzáférést teljes részleteket a Windows operációs rendszer alapú mobiltelefonok, beleértve a mobil modell számát, gyártó nevét, IMEI szám, telefonkönyv adatok, szöveges üzeneteket, stb
System Tools

Secure Data Wiper

Secure Data Wiper törli, és törli a fel nem használt lemezterület, törölt bizalmas fájlokat a Windows merevlemez és a különböző USB cserélhető meghajtó.

Keylogger szoftver

Keylogger szoftver ellenőrzi az összes gombnyomás tevékenységét a munkavállalók vagy a gyerekek a számítógépen a hiánya, mint a meglátogatott weboldalakat, gépelt szöveg, chat beszélgetni, e-mailek, jelszavak, stb

Advance Keylogger szoftver

Advance Keylogger szoftver fut a rejtett módban, és nyomon követi az egész PC-tevékenységek, mint a klip fórumon bejegyzést, hang chat beszélgetéseket, weboldalak, stb, és elfog screenshotok rendszeres időközönként az idő.

Weboldal Monitoring Tool

Honlap megfigyelés eszköz tartani a szoros és állandó figyelemmel a honlapon rendelkezésre álló, és figyelmeztet, közben offline állapotát weboldalak.

Backlink ellenőrző segédprogram

Backlink ellenőrző segédprogram ellenőrzi a felhasználók Weboldal backlink állapot és elküldi e-mailben értesítik értesítést felhasználó, ha a website link eltávolítása, vagy nem találhatók meg a partner honlapján.

Élő Chat szoftver

Élő Chat szoftver az online közötti website ügyfélszolgálati irodák és az online látogatók megoldani termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó kérdések, hogy elérjék a legnagyobb vevői elégedettség.