Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune

Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune

Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune ανακτεί όλα τα χαμένα διαγραμμένα αλλοιωμένα αρχεία μουσικής σας από το player της Microsoft Zune κοινωνικό δίκτυο. Zune πρόγραμμα αποκατάστασης στοιχείων παρέχει audio-video τραγούδια και αρχεία εικόνας από συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που χάνονται λόγω στο ανθρώπινο λάθος ή ιός απώλεια στοιχείων.

Το λογισμικό παρέχει τα αρχεία που λείπουν mp3 λόγω στην τυχαία διαγραφή, το σχήμα, τον ανάρμοστο χειρισμό και το χαλασμένο σύστημα αρχείων των ψηφιακών media player. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλες τις σημαντικές αναπαραγωγής μουσικής της Microsoft Zune για κάθε έκδοση και την ικανότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune
κατεβάστε τώρα
Χαρακτηριστικά λογισμικού
  • Υποστηρίζει μεγάλα αρχεία Zune Media Player συμπεριλαμβανομένων των αρχείων ήχου (MP3, AAC, m4a, M4B, WMA), αρχεία βίντεο (MP4, m4v και mov WMV, ASF), αρχεία εικόνας (jpg) κ.λπ.
  • Παρέχει δυνατότητα προεπισκόπησης των δεδομένων για να δείτε τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία πριν από την πραγματική διαδικασία ανάκαμψης.
Separator
Εικόνες λογισμικού
Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune

Επιλέξτε τη μονάδα από την οποία θέλετε να επαναφέρετε τα δεδομένα. Σε περίπτωση απώλειας χωρίσματα, κάντε κλικ στην επιλογή «Άλλοι χωρίσματα Αναζήτηση» για να βρείτε διαγράφονται δίσκους.
Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune

Η εύρεση αρχείων και φακέλων, μπορείτε να διακόψετε την αναζήτηση, κάνοντας κλικ στο «Stop».
Λογισμικό αποκατάστασης μουσικής Zune

Επιλέξτε τα αρχεία και τους φακέλους από τα αριστερά καταλόγους και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση» στη γραμμή εργαλείων για να αποθηκεύσετε δεδομένα που ανακτήθηκαν.