λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod

λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod

Το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων Pod ανακτεί τα διαγραμμένα αρχεία όπως βίντεο, αρχεία ήχου, εικόνες, mp3, εικόνες και άλλα αρχεία από το iPod συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Το λογισμικό μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία από το λειτουργικό σύστημα των Windows με υποστήριξη σε όλα τα σημαντικά μοντέλα iPod της Apple.

Utility θεωρείται ως το πιο εύκολο εργαλείο για να επισκευάσει και να ανακτήσει τη χαμένη μουσική, φωτογραφίες, τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες και αρχεία εικόνας με ασφάλεια ανακτήσει τα δεδομένα, ακόμη και εάν η λειτουργία επαναφοράς εκτελείται από το Microsoft ψηφιακό σύστημα βίντεο μουσικής ήχου.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod
κατεβάστε τώρα
Χαρακτηριστικά λογισμικού
  • Επαναφέρει τα χαμένα αρχεία μουσικής, φωτογραφίες, βίντεο κλιπ και άλλα αποθηκευμένα στην επαναφορά των δεδομένων του iPod σας.
  • Υποστηρίζει μεγάλα μοντέλα iPod συμπεριλαμβανομένης iPod μίνι, iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Touch, iPod Classic όλες οι γενιές και άλλος παίκτης ισοδύναμο μουσικής.
  • Το λογισμικό υποστηρίζει μεγάλα αρχεία iPod συμπεριλαμβανομένων των αρχείων ήχου, αρχείων βίντεο (mp3, ΟΕΕ, wav) (mov, mp4), αρχεία εικόνας (jeg tiff, gif, bmp) κ.λπ.
Separator
Εικόνες λογισμικού
λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod

Επιλέξτε τη μονάδα από την οποία θέλετε να επαναφέρετε τα δεδομένα. Σε περίπτωση απώλειας χωρίσματα, κάντε κλικ στην επιλογή «Άλλοι χωρίσματα Αναζήτηση» για να βρείτε διαγράφονται δίσκους.
λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod

Η εύρεση αρχείων και φακέλων, μπορείτε να διακόψετε την αναζήτηση, κάνοντας κλικ στο «Stop».
λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων iPod

Επιλέξτε τα αρχεία και τους φακέλους από τους καταλόγους του αριστερού λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση» στη γραμμή εργαλείων για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα.