Home Other Languages Nederlands Systeem gereedschap

Systeem gereedschap

Secure Data Wiper

Secure Data Wiper

Secure Data Wiper permanent zal wissen en veegt de ongebruikte schijfruimte, geschrapte vertrouwelijke bestanden vanaf je Windows harde schijven en diverse verwisselbare USB-drives op uw computer privacy en de prestaties te beveiligen en te verbeteren.

Keylogger Software

Keylogger Software

Keylogger software is een prominente stealth surveillance hulpprogramma dat geheim loopt en ziet toe op de algehele toetsaanslag activiteiten van de werknemers of kinderen op de computer in uw afwezigheid, zoals bezochte webpagina's, getypte tekst, praatje omgekeerde, e-mails, wachtwoorden etc.

Advance Keylogger Software

Advance Keylogger Software

Advance Keylogger software draait in de verborgen modus en volgt de volledige pc-activiteiten, zoals clip board data, voice chat gesprekken, webpagina's etc met optie om screenshots vastleggen op regelmatige interval van tijd.

Website Monitoring Tool

Website Monitoring Tool

Website Monitoring Tool is een efficiënte real-time website monitoring applicatie die beste en gemakkelijke manier om een ​​nauwe en constant in de gaten te houden op de website van beschikbaarheid biedt en waarschuwt u tijdens de offline status van websites.

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Utility controleert gebruikers Website backlink status van het profiel op de websites van de uitgever en stuurt melding alert e-mail naar de gebruiker als uw website link is verwijderd of niet vinden op de website van uw partner.

Live Chat Software

Live Chat Software

Live chat software biedt online interactie tussen de website klantenondersteuning agenten en online bezoekers om product-en service gerelateerde vragen op te lossen in de meest efficiënte manier om de klanttevredenheid te bereiken.