Home Sitemap Nederlands Systeem gereedschap

Systeem gereedschap

Secure Data Wiper

Secure Data Wiper

Secure Data Wiper permanent veegt ongebruikte schijfruimte, gevoelige bestanden te verwijderen van uw Windows-schijven en diverse verwisselbare USB-drives op privacy en de prestaties van uw computer te verbeteren.

Keylogger Software

Keylogger Software

Keylogger software is een hulpprogramma controle die in het geheim loopt controleert het hele toetsenbord drukt activiteiten van werknemers of kinderen op uw computer in uw afwezigheid zoals bezochte websites, getypte tekst, e-mails, wachtwoorden, etc.

Advance Keylogger Software

Advance Keylogger Software

Advance Keylogger software draait op verborgen wijze en volgt de algemene PC-activiteiten, waaronder klembord inzendingen, websites, voice chat gesprekken, enz. Met de mogelijkheid om screenshots op regelmatige tijdstippen vast te leggen.

Website Monitoring Tool

Website Monitoring Tool

Website monitoring software is een real-time monitoring Internet Application nauw en voortdurend toezicht op de website wordt de beschikbaarheid te behouden en te waarschuwen tijdens de offline status van websites.

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Tool controleert website backlink status van de gebruiker op de website van de uitgever en stuurt een e-mail notificatie aan gebruikers wanneer uw website link verwijderd of is niet gevonden op uw affiliate site.

Live Chat Software

Live Chat Software

Live chat software biedt online interactie tussen de website klantenondersteuning agenten en online bezoekers op te lossen product en service vragen, het bereiken van klanttevredenheid.