Usbdriverecovery
HomeSitemap ⇔ Albanian

USB Drive Rimëkëmbjes

Usbdriverecovery.com ofron të klasit botëror të dhënave zgjidhje shërim të shërohen të dhënave nga hard disk, kartën e kujtesës, USB drive, kamera digjitale, karta SIM, iPod dhe të dhënave të tjera storage devices.

Data Recovery Software për Windows

USB Drive Rimëkëmbjes Software

USB Drive Data Recovery Software rimëkëmbet grisi fotografi nga mediat USB flash drive dhe zgjidh të gjitha llojet e çështjeve humbje të dhënave.

Memory Card Data Recovery Software

Memory card dhënat e shërimit software rimëkëmbet të dhënave duke përdorur të thjeshtë procesin e shërimit të dhënave nga të gjitha llojet e kartave të kujtesës.

Telefoni celular të dhënave Rimëkëmbjes Software

Telefoni celular të dhënave software shërim rimëkëmbet grisi fotot dixhitale, foto, këngë dhe të dhëna të tjera nga telefoni celular me skanimin teknikë disk inbuilt.

Android Software Data Recovery

Android dhënave software shërim të shërohen të dhënave fshihet, foto, video, arkivat dhe dokumente nga telefoni android celular me teknika të ndryshme të rimëkëmbjes inbuilt e kërkimit.

Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Digital foto software shërim rimëkëmbet fotot nga hard disk dhe mediave flash disk në rastet kur edhe tërë struktura logjike makinë është e humbur.

Profesionale Data Recovery Software

Profesionale Data Recovery Software rimëkëmbet të dhënat nga dosjet fshihet aksidentalisht pas formate disk apo arsye të tjera të përbashkëta humbje të dhënave.

Removable Media Software Data Recovery

Removable media software shërim rimëkëmbet dhënave nga telefonat celularë, MP3 players, pajisjet e lojrave, dhe pajisjeve të ndryshme ruajtje digjitale.

Digital Camera Data Recovery Software

Kamera dixhitale të dhënat e shërimit software Scans çdo grimë të vetme të humbur informata dhe rikthen grisi fotografi digjitale, imazhe nga video kamera dixhitale.

Sim Card Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software rimëkëmbet grisi tekstin e mesazheve dhe librin numrat e telefonit të kontaktit humbur nga kujtesën e kartës SIM.

NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software lejon përdoruesit për të rimarrë të dhënave ka humbur ose i paarritshëm nga hard korruptuar ose formatuar hard ndarë mbi NTFS dhe NTFS5 file të sistemit.

FAT dhënave software shërim

FAT dhënave software shërim rimëkëmbet grisi fotografi dhe dosjet nga hard disk drejton krijuar në sistemin FAT16, FAT32 file me mbështetje për të gjitha madh ndarë hard disk Windows vështirë.

iPod Data Recovery Software

Të dhënat e iPod recovery software rimëkëmbet humbur të gjitha, grisi fotografi muzikë / folders nga lojtar tuaj portativ Apple video dixhitale audio.

Zune Software Music Rimëkëmbjes

Zune Software Music Rimëkëmbjes është i aftë të mbulojë të gjitha tuaj të humbur fshihet fotografi korruptuar muzikë nga Microsoft Zune player rrjetit social.
Rimëkëmbjes Fjalëkalimi

Outlook Express Password Rimëkëmbjes Software

Outlook Express Password Rimëkëmbjes Software rimëkëmbet humbur apo harruar Microsoft Office Outlook dhe Outlook Express ruajtur passwords llogari email.

Internet Explorer Fjalëkalimi Rimëkëmbjes

Internet Explorer Fjalëkalimi Rimëkëmbjes Undelete fshihet apo harruar Internet Explorer fjalëkalimet shpëtuar nga çdo llogari të postës elektronike apo ndonjë mbrojtur me fjalëkalim aplikimin.
Software Kontabilitet

Software Kontabilitetit - Standard Edition

Software Kontabilitetit - Standard Edition menaxhon inventar të tërë dhe detajet faturimin, raportet e aksioneve dhe mban regjistra, të ardhurat dhe raportet shpenzime të kompanisë.

Software Kontabilitetit - Enterprise Edition

Software Kontabilitetit - Enterprise Edition lehtëson menaxhimin e sigurt dhe e saktë e aksioneve dhe faturimit detajet e biznesit me përkrahjen e barcode për të shpejt të hyrë në detajet e produktit.
Bulk SMS Software

Bulk SMS Software - Profesionale

Bulk SMS Software - Professional dërgoni SMS në masë nga PC tuaj të vetme ose të shumëfishta përdoruesve të telefonisë mobile me anë të përdorimit të ndonjë OS Pocket PC Windows bazuar ose ndonjë telefon celular GSM.

Bulk SMS Software për Windows Phone Mobile

Bulk SMS software për transmetim Windows Phone lëvizshme Bulk SMS direkt nga Microsoft pajisjet Pocket PC Windows-bazë për telefon tjetër celular.

Software për Bulk SMS GSM Mobile Phone

Messaging Bulk tekstin për GSM Mobile Phone dërgon sms tek lista e kontakteve nga desktop ose laptop nëpërmjet sistemeve duke përdorur teknologji GSM bazuar telefonit celular.

Bulk SMS Software për Pocket PC

Bulk SMS Software për Pocket PC është plotësisht e aftë për të transmetuar Bulk SMS direkt nga Microsoft Windows PC xhepi për të pajisjeve të bazuara në telefon tjetër celular.

Bulk SMS Software për Bundle Profesionale

Bulk SMS software për pako profesionale përfshin Bulk Text Messaging Software - profesionale dhe Pocket PC në celular Software Tekst Messaging në një paketë të vetme.
Konvertimi Baza e të dhënave

MSSQL të MySQL Database Konvertimi

MSSQL për konvertim MySQL Database Software është projektuar posaçërisht për të krejtësisht të kthyer SQL databazë e Microsoft dhënat për format MySQL database pa modifikuar integritetin e bazës së të dhënave MSSQL burim.

MSSQL për konvertim MySQL Database

MySQL për konvertim Software Database MSSQL bazës së të dhënave të përdorura për të migruar të dhënat MySQL për të Microsoft SQL databazë me mbështetje për të gjitha vlerat e prezgjedhura të mëdha bazës së të dhënave.

MS Access për të MySQL Database Konvertimi

MS Access për konvertim MySQL Database Software konverton të tërë ose të zgjedhur bazën e të dhënave Microsoft Access dhënat për format MySQL database dhe të mbështesë të gjitha versionet e mëdha të bazës së të dhënave MS Access.
Setup Software Maker

Maker Setup Software

Setup Software Maker gjeneron hartuar, vetë-ekzekutues imit të setup file exe e dritaret e programit tuaj të aplikimit që e bën të lehtë për zhvilluesit e programeve për të vendosur Windows aplikacionet e tyre nëpër sisteme të ndryshme.

Maker Setup - MSI të exe

Maker Setup - MSI të exe software krijon ekzekutues exe setup e fotografisë nga paketës ekzistuese Microsoft MSI format file e dritareve aplikimit tuaj software...
Mjete mjeko-ligjorë

Inspektor Mobile Phone

Pocket PC hetues mjeko-ligjor

Pocket PC detaje mjeko hetues Tool qasje të tëra të telefonave tuaj të Windows OS bazuar celular duke përfshirë numrin celular model, emri i prodhuesit, numri IMEI, detajet e librit të telefonit, mesazhet me tekst, etj
Sistemit Tools

Secure dhënave fshirëse

Secure dhënave fshirëse erases dhe fshin hapësirë ​​të papërdorur disk, grisi fotografi konfidenciale nga disqe tuaj të Windows vështirë dhe disqet të ndryshme USB lëvizshëm.

Keylogger Software

Keylogger software keystroke monitoron aktivitetet e përgjithshme e punonjësve apo kecave në kompjuterin tuaj në mungesë tuaj si web faqet e vizituara, tekst shtypen, chat Converse, email, fjalëkalime etj

Advance keylogger software

Advance Keylogger software shkon në mënyrë të fshehur dhe gjurmët e aktiviteteve të tëra PC si të hyra bordi clip, biseda zë chat, faqet e internetit etj dhe screenshots kapjes në interval të rregullt të kohës.

Monitorimi Website Tool

Monitorimi Tool Website të mbajë një orë të ngushtë dhe të vazhdueshëm mbi disponueshmërinë e internetit dhe alarme ju gjatë offline statusin e faqeve.

Backlink Checker Utility

Backlink Checker Utility kontrolloni përdoruesit backlink Website Statusi dhe dërgon e-mail njoftimit alarm për përdoruesit, nëse lidhja juaj e internetit është hequr ose nuk gjenden në faqen e partnerit tuaj.

Live Chat Programe

Jetojnë Chat Software ofron bashkëveprim në internet në mes të konsumatorëve agjentët website mbështetëse dhe vizitorë online për të zgjidhur produktit dhe shërbimit pyetjet e lidhura për të arritur kënaqësinë më të madhe të konsumatorëve.