Home Sitemap shqiptar
Usbdriverecovery.com ofron mjete për rikthimin e të dhënave për të shpëtuar të dhënat e humbura nga hard disk, kartela e kujtesës, drive USB, aparat fotografik dixhital dhe pajisje të tjera të ruajtjes së të dhënave.

Software për Rimëkëmbjen e të Dhënave për Windows

USB Drive Rimëkëmbjes Software

USB Drive Rimëkëmbjes Software

Softueri mbulon skedarët e humbur, rivendos dhe riparon të dhënat e humbura nga disqet Pen të markave kryesore, duke përfshirë Transcend, Kingston, Sony etj.

Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Softueri rimëkëmbet skedarët e të dhënave të humbur, formatimin e imazheve dixhitale të formatuara (jpg, jpeg, gif), fotot nga ndarjet e formatuara të hard disku.

Software për rikthimin e të dhënave të kartës së kujtesës

Software për rikthimin e të dhënave të kartës së kujtesës

Softueri rimëkëmbet të dhënat e humbura nga formate kryesore të kartës së kujtesës, duke përfshirë kartën flash kompakte, kartën SD, kartën MMC dhe kartat ekuivalente të memories.

FAT dhënave software shërim

FAT dhënave software shërim

Software rimëkëmbet humbur ose fshirë aksidentalisht fotografi nga ndarëse të korruptuar ose të formatuar FAT16, FAT32 Hard disk.

Rimëkëmbjes Fjalëkalimi

Outlook Password Recovery Software

Outlook Password Recovery Software

Software-u shënohet fjalëkalimet e lajmeve të ruajtura ose të harruara të humbur ose të harruar të email-it të konfiguruar në Microsoft Office Outlook tuaj.

Rimëkëmbjes fjalëkalimin e Internet Explorer

Rimëkëmbjes fjalëkalimin e Internet Explorer

Softueri është plotësisht i aftë të rimarrë fjalëkalimet e harruara ose të humbura të ruajtura të internet explorer (vargjet automatike të kompletuara) duke përfshirë llogaritë e-mail / newsgroup.

Softueri i Kontabilitetit

Softueri i Kontabilitetit - Standard Edition

Softueri i Kontabilitetit - Standard Edition

Softueri administron detajet e të ardhurave dhe shpenzimeve të ndërmarrjes suaj dhe gjeneron raporte të ndryshme duke përfshirë Item, Ledger, Sales order etj.

Software Kontabiliteti - Enterprise Edition

Software Kontabiliteti - Enterprise Edition

Software mban regjistra të shumëfishta të kompanive, të dhënat e shitësit të konsumatorëve, të dhënat e taksave dhe të ardhurat dhe shpenzimet e organizatës tuaj me ndihmën e teknologjisë së barcode.

Bulk SMS Software

Bulk SMS Software - Profesionale

Bulk SMS Software - Profesionale

Software dërgon një numër të madh të sms tek individi ose një grup nga sistemi kompjuterik në pajisje të tjera të telefonisë celulare nëpërmjet pajisjeve mobile Android, GSM dhe Windows.

Veglat e konvertimit të bazës së të dhënave

MSSQL të MySQL Database Konvertimi

MSSQL të MySQL Database Konvertimi

Software konverton të dhënat e tabelave të të gjithë ose të përzgjedhur të bazës së të dhënave MS SQL në serverin e bazës së të dhënave MySQL.

MSSQL për konvertim MySQL Database

MSSQL për konvertim MySQL Database

Software konverton shënimet e tabelave të veçanta të zgjedhura ose tërë bazën e të dhënave të krijuara në bazën e të dhënave MySQL në serverin bazë të të dhënave MS SQL.

Programi i krijimit të programeve

Programi i krijimit të programit

Programi i konfigurimit të krijuesit

Softueri i vendos të gjitha skedarët tuaj të të dhënave të ekzekutueshëm në formatin e vetëm ekzekutues të vetë nxjerrjes së skedarit.

Setup Maker - MSI të exe

Setup Maker - MSI të exe

Programi i ndërtuesit të instalimit ofron mundësinë për të kthyer paketat e instalimit të Microsoft .Net Framework MSI në formatin e instaluesit EXE.

Mjete mjeko-ligjorë

Pocket PC hetues mjeko-ligjor

Pocket PC hetues mjeko-ligjor

Pocket PC Forensic Tool është projektuar për të nxjerrë të gjithë informacionin e Pocket PC tuaj, PDA, pajisjet e telefonit të zgjuar dhe tregon detaje të përgjithshme si numrat e kontaktit të librit të telefonit, takimet dhe detajet e detyrës.

Mjetet e Sistemit

Fshirës i Sigurt i të Dhënave

Secure dhënave fshirëse

Të dhëna të sigurta fshirëse ose mjet gërmues të të dhënave që fshin përgjithmonë të dhënat e shfaqura ose të papërdorura nga hard disku juaj dhe disqet e Removable Media.

Keylogger-Software

Keylogger Software

Software keylogger për të regjistruar tasteve të shtypura dhe aktivitete të tjera duke përfshirë email, URL të vizitës në internet, biseda të regjistruara, emrin e përdoruesit, fjalëkalimin e identifikimit të kryer në kompjuterin tuaj.